Chez elles

interior design

Lumas galéria

2016. február 04. 11:05 - chez elles

Ahhoz, hogy otthonosan érezzük magunkat valahol elengedhetetlen a művészetek valamilyen formájú jelenléte. Erről gondoskodik a Lumas galéria is, aminek kínálatát a lakberendező vonultatja fel a megrendelő felé. 

1780.jpg

Be kell vallanom mindig is jobban szerettem a műszaki rajzokkal pepecselni mint mondjuk függönyt választani, de amikor azt a bizonyos pontot kell feltenni az "i"-re akkor újra belelkesedem. Így történt akkor is, amikor meghívást kaptam egy személyes kis tárlatvezetésre a Lumas-ba. Elképesztő ízléssel kínálják nemzetközi és magyar alkotók limitált fotóit és a nyitott szériájú képeket egyaránt. Az utóbbi szériákat kifejezetten elérhető áron mégis kiváló minőségben vásárolhatja meg bárki, aki a belvárosban jár és betér a galérialánc magával ragadó szürke falai közé...

1775.jpg

1779.jpg

Tökéletes koncepciójuk van az egyedülálló Lumas minőségre a nyomtatástól a keretezésig. Minden egyes darab egyedi, méretre gyártott. A Lumasec eljárás során egy alumínium lemezre kasírozzák a printet és arra kerül rá egy akril üveg (matt vagy fényes), másik lehetőség pedig a Dibond fólia szintén matt és fényes kivitelben. Keretek tekintetében 11 különböző tömörfa közül vagy 3féle fém keretből válogathat a vásárló. Nekem talán a lebegő keret a kedvencem, de persze mindenhova más stílus passzol. Nézzétek meg a lehetőségeket itt.

1781.jpg

1778.jpg

 1782.jpg

A Következő két kép /a víz megnyugtató ereje és szemezős "haverom"/ nagy kedvenceim lettek, mikor vesszük meg valahova?? :)

1797.jpg

1776.jpg

Természetesen nem tudtunk mindent lefotózni Ádámmal, ráadásul állandóan változnak a kiállított darabok szóval bármikor érdemes ellátogatni a fotóművészet világába, akár rendszeresen is. 

http://www.lumas.hu/

https://www.facebook.com/Lumasbudapest

Fotók: Horváth Ádám 

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://chezelles.blog.hu/api/trackback/id/tr48353970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása