Chez elles

interior design

Lili&Alex birodalma

2016. április 13. 21:07 - chez elles


Évek óta lelkes rajongója vagyok Petra barátnőm kifinomult ízlésének, arról nem is beszélve, hogy mennyire szereti a gyerekeket. E kettőt összerakva nem lepek meg senkit, ha azt mondom tökéletes csapatot alkottunk amikor megkért, segítsek olyan gyerekszobát kialakítani a meglévőből, ahol szívesen hancúrozhat Alex és a nemrég érkezett Lili is jól érzi majd magát...

img_8233_lo.jpg

img_4165_lo.jpg

Azon kívül, hogy milyen tárolókra van szükségük a meglévő kosaraknak/ dobozoknak semmivel nem volt megkötve a kezem, ráadásul igen méretes szobájuk van a kicsiknek. :) A házikó forma rögtön eszembe jutott, mert a testvéreimmel mi is mindig szerettünk építeni, elbújni, felmászni, lecsúszni...egyszóval, randalírozni. Összességében pedig erről kell hogy szóljon egy gyerek birodalom, nemde?!

img_8228lo.jpg

 

img_8227_lo.jpg

img_8237lo.jpg

Mikor elkészült a "monstrum" Petra többször is felhívott, hogy biztos nem lesz-e túl nagy, de nem kellett sokáig győzködnöm, míg odáig jutottak, hogy el sem tudnák nélküle képzelni a szobát. :) A házikóval szembe könnyen nyíló, tolóajtós tároló alkalmatosság került, ahova rajzolni is leülhetnek (amint a rendelt puffok megérkeznek :) ) Fölötte a falon pedig színes fa dobozok, melyeket könnyen le is tudnak akasztani, amikor apa beüzemeli a projektort és a házikóba felkuckózva mozizik az egész család!

img_8230lo.jpg

img_8226_lo.jpg

img_8234lo.jpg

Kiegészítőkért és játékokért megrohamoztuk a Minipolist, jó pár Pici piacra is ellátogattunk, de a Mamas& Papas, H&M home kínálata is megtalálható a polcokon, kiságyakon. 

Az alvós részleg csak átrendezve lett kicsit, azon kívül teljes mértékben Petra érdeme. A csillagőrület is tőle származik, de imádjuk! :))

img_8239lo.jpg

img_8236jo.jpg

img_8235lo.jpg

Bútorok: Ikea Kiegészítők:  Mamas& Papas, H&M home

 

Jó éjt mindenkinek :)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://chezelles.blog.hu/api/trackback/id/tr688603596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása