Chez elles

interior design

Pakold ki amid van!

2016. március 22. 12:01 - chez elles

Terasz, erkély, kert vagy csak 2 négyzetméter a gangon? Kinek mi jutott, így a jó idő beköszöntével igenis vágyunk a D-vitaminra, amit egy az erkélyen elfogyasztott reggeli kávéval nem is tudnánk egyszerűbben begyűjteni. És hopp, máris témánál vagyunk. Ahhoz még hűvös van, hogy a csupasz széken üldögéljetek, szóval mindenki szedje elő a kreatív énjét és pakoljon ki minden #színesszagos, #pihepuha párnát, pokrócot és már mehet is az a reggeli.

01.jpg

Természetesen azokra is gondoltam, akiknél nincs erkély. Ebben az esetben marad az ablak kitárós #ágybanreggeli vagy a legközelebbi park/teraszos kedvenc reggeliző. Kezdem is pár kedvcsináló képpel ezen csoportot erősítők kedvéért. :)

02_1.jpg

Nos, visszakanyarodva az eredeti helyszínhez az első és talán egyetlen tippem: fedetlen helyiség esetén, csak annyi dolgot pakoljatok ki, amit gyorsan össze tudtok szedni vagy nem árt neki túlságosan ha elázik egy hirtelen záporban. A többi pedig rátok van bízva! Csak győzzetek választani a sok új kollekciós kiegészítőből a lakberendezési boltokban. Az F&F home párnái mindig is nagy kedvenceim voltak, de az elmúlt másfél hónapos Ausztráliában töltött idő után nem mondom, hogy nem találtam versenytársat... :)

img_1688.jpg

Ültessetek! Nincs is jobb, mint a saját fűszernövényeiddel főzni, amiért csak kiszaladsz mezítláb…

06_2.jpg

Még mindig üres az erkély? Pedig már a cikk olvasása elején ki kellett volna dobjál pár párnát arra a székre, szóval íme még pár inspirációs kép.

07_2.jpgHa állandó világítást is szeretnétek a gyertyák mellé kicsit nagyobb kutatómunkára lesz szükség, mivel sajnos azt kell, hogy mondjam ezen a téren annyira nem erősek a különböző lámpa gyártók katalógusai. Ez nem azt jelenti, hogy nincsenek szép darabok, de azt bizony keresni kell vagy egyedit készíteni. Az én klasszikus kedvencem a karácsonyfaégő izzósor (természetesen a kültéri verzióban). Egyszerűen minden évszakban feldobja az összképet lakáson belül és kívül egyaránt. Rengeted DIY ötlettel van tele a világháló, böngésszétek csak.

04_2.jpg

Kültéri részlegből pedig sehol sincs hiány az üzletekben és a webshopokon:

http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/categories/departments/outdoor/

https://www.butlers.hu/

https://www.vivre.hu/

http://www.iddesign.hu/hu/termekek/kiegeszitok/tavaszi-kiarusitas/dekoracio

A friss levegő segít gondolkozni, szóval home officban tevékenykedőknek a kültéri munkaállomás kialakításán sem hülyeség elmorfondírozni…

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://chezelles.blog.hu/api/trackback/id/tr88511720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása